FIFA 14 Ultimate Team Tips Voor Experts

EA Sports kiest niet zelf de Team of the Year spelers uit.

Zoals u weet, TOTY is een groep van elf spelers waar de attributen veel van zijn verbeterd. Wat niet iedereen weet is hoe ze worden gekozen. Het heeft niets te maken met de voorkeuren van de EA of met de FIFA Ballon D’Or.

De elf spelers die juist die speciale blauwe kaarten krijgt worden gekozen door de FIFPro World XI. Dat wil zeggen, ze zijn de meest gekozen door de 50.000 spelers die behoren tot de wereldwijde representatieve organisatie voor alle professionele voetballers.

 

Interessante feit over FIFA 14 Ultimate Team for Advanced Players

Wanneer je de wedstrijd verlaat krijg je een boete.

 

 

In de vorige versies van Ultimate Team, was er een regel waarin een speler de wedstrijd zou kunnen verlaten zonder gestraft te worden op de % DNF coëfficiënt en zonder het verliezen van contracten. Het enige wat je hoefde te doen was de wedstrijd in de eerste 5 minuten te verlaten. Het was erg handig bij games met te veel lag(vertraging) of tussen teams met kits met dezelfde kleur. Echter, sommige spelers gebruiken deze functie om de wedstrijd te verlaten als ze in de eerste vijf minuten al aan het verliezen zijn.

 

In FUT 14 bestaat deze functie niet meer. Als een speler de wedstrijd verlaat wordt hij bestraft.

Heb je hulp nodig met FIFA ultimate team. FUT Coins kopen kan op www.futstore.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>